Екскурсія у корпорацію “Артеріум”

23 квітня 2024 року студенти кафедри з екскурсією відвідали виробництво одного з провідних фарм-виробників України – корпорації «Артеріум». От що пишуть про екскурсію самі студенти.

На початку, ми дізналися, послухавши годинну лекцію, основне про початок кар’єри компанії, рік її заснування, взаємодію та коопірайтинг з іншими країнами Європи та Азії, розташування всіх комплексів та цехів на території нашої країни,  кількість генетичних та оригінальних лікарських засобів компанії та про перший антибіотик який масово почали виробляти саме в Україні. Також нам представили деякі напрями розвитку кар’єри, такі як: інженерія, управління персоналом, фармацевтична діяльність, тощо. Під час лекції було багато запитань до персоналу, про стажування студентів, початок кар’єри та наявність освіти.

“Після змістовного початку, нам довелося трішки відволіктися і пройти цікаву вікторину з незвичними подарунками, і потім піти на територію, де були розташовані два п’ятиповерхові цехи.  По черзі, завітавши виробничі цехи підприємства, нам розповіли про правила безпеки щодо одягу та гігієни  у приміщеннях, потім про деякі матеріали для зберігання та транспортування речовин, сушіння продукції. Загалом екскурсія виявилась цікавою, та пізнавальною.”

X