Зустріч з керівництвом Юлія-Фарм

28 березня 2024 року Українською Фармацевтичною Групою компаній “Юрія-Фарм” було проведено On line зустріч із студентами з метою їх інформування щодо можливостей співпраці, особливостей виробництва на підприємстві, та запрошення на стажування. На зустрічі зі сторони “Юрія-Фарм” були присутні представники відділу кадрового забезпечення (HR), менеджер з соціальних мереж (SMM), та координатор програм практики або стажування.

Представник відділу кадрового забезпечення познайомив учасників зустрічі з історією створення компанії “Юрія-Фарм”, її діяльністю у період воєнних конфліктів, різними можливостями працевлаштування, та умовами праці на різних посадах. Представники компанії також відповіли на числені питання, які студенти ставили під час конференції. Особливий інтерес викликала пропозиція стажування студентів під час навчання при умові продовження освіти у цьому напрямку. Представники компанії розглянули всі переваги такого стажування.

Після зустрічі з представниками компанії “Юрія-Фарм” залишилися дуже позитивні враження. Перш за все відмітимо професійність та глибокі знання своєї справи у представників “Юрія-Фарм”. Вони чітко й доступно пояснили основні напрямки діяльності компанії та розкрили можливості для студентів щодо стажування та подальшого розвитку кар’єри. Для багатьох учасників було особливо важливо почути відгуки про роботу в компанії від інших студентів, які вже мають досвід співпраці з “Юрія-Фарм”. Це додає впевненості у тому, що ця компанія – перспективний вибір для можливої майбутньої кар’єри.

X