Екскурсія на підприємство «Фармак»

В рамках програми співробітництва  Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського і компанії «Фармак» 17 жовтня 2023 року відбулась екскурсія на підприємство студентів старших курсів кафедр ТПЗА, ЕтаТРП та МАХНВ Інженерно-хімічного факультету.

Компанія «Фармак» є лідером із виробництва лікарських засобів в Україні та провідним експортером національної продукції на ринки понад 50 країн світу. Виробничі потужності, лабораторно-технічний комплекс компанії мають міжнародну сертифікацію та відповідають високим вимогам європейських стандартів GMP.

Студенти познайомилися з деякими технологічними процесами виробництва, побували в цеху підготовки води для ін’єкцій, побачили обладнання від провідних європейських брендів: Bosch, Siеmens, FETTE Compacting, Marchesini Group, Glatt, Techinox group тощо.  Завдяки використанню таких апаратів процеси компанії максимально автоматизовані та діджиталізовані.

Принципи сталого розвитку впроваджені в усі сфери діяльності «Фармак» і є основою його соціальної діяльності. Всі проекти у сфері сталого розвитку спрямовані на покращення якості життя людей, пропаганду здорового способу життя, підвищення рівня екологічної культури, безпеку праці, підтримку соціальної активності та волонтерства, серед працівників «Фармак».

Фахівці компанії познайомили майбутніх випускників із заходами, які проводить щороку підприємство для студентів ВНЗ зокрема це: Школа молодих науковців, Farmak-lab, хакатон. Компанія також надає можливість проходити студентам практику на виробництві та подавати резюме на вакантні місця.

Студенти жваво долучилися до дискусії, цікавилися можливостями працевлаштування, кар’єрними перспективами, підготовкою до співбесіди та оплатою праці. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X