Сертифікатна програма “Інформаційні технології в державному управлінні”

Доброго дня.

У нас мега крута новина !!!

Кафедра ТПЗА спільно з кафедрою теорії та практики управління факультету соціології і права відкриває сертифікатну програму “Інформаційні технології в державному управлінні”.

Що таке сертифікатна програма, і що це означає?

Згідно закону  “Про Вищу освіту” в навчальному плані передбачена частина предметів вільного вибору студентів. Тобто до обов’язкових навчальних дисциплін студент вибирає ще додаткові, які він бажає вивчати.

Сертифікатна програма – це набір дисциплін, вивчення яких поглиблює професійні компетенції студентів в певній предметній області.

Сертифікатна програма “Інформаційні технології в державному управлінні” включає ряд дисциплін по інформаційним технологіям та автоматизації бізнес-процесів (читає кафедра ТПЗА) та дисципліни по державному управлінню та електронному урядуванню  (читають викладачі факультету соціології і права).

Після прослуховування цих дисциплін (проходження сертифікатної програми), студент по закінченню 4 курсу отримує диплом бакалавра та сертифікат про опанування сертифікатної програми. Інформація про опанування сертифікатної програми зазначається в додатках до диплому європейського зразка.

Що це дає?

Це абсолютно безкоштовно, а проходження сертифікатної програми і отримання додаткового сертифікату дозволяє отримати більш ширший кругозір знань та можливості працевлаштування.

X