Вступ 2024

Вступна кампанія набирає обертів, тож вирішили нагадати Вам ключові дати для вступу на ПЕРШИЙ курс бакалавра.

З 19 липня абітурієнти розпочали подавати заяви та документи до обраних ВУЗів.

За державним замовленням (бюджет) можна подати до 5 заяв із зазначенням пріоритетності – від найвищого (1) до найнижчого (5) за Вашим вибором. За кошти фізичних та/або юридичних осіб (контракт) можна подати до 10 заяв. Загалом за всіма базами вступу (повна загальна середня освіта, диплом молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра, диплом бакалавра, диплом спеціаліста чи диплом магістра) та за всіма формами здобуття освіти (денна, заочна) сумарно одна людина може подати 15 заяв. Всі заяви, подані для вступу на навчання за державним замовленням, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт.

31 липня о 18:00 закінчується реєстрація заяв вступників.

Не пізніше 05 серпня буде надано рекомендацію для зарахування за державним замовленням.

До 18 години 08 серпня Ви маєте підтвердити в особистому електронному кабінеті вибір місця навчання та подати оригінали документів особисто або з допомогою накладання кваліфікованого електронного підпису.

Не пізніше 10 серпня буде оприлюднено наказ на зарахування за державним замовленням.

Для зарахування на навчання вступників за кошти фізичних та / або юридичних осіб (контракт) передбачено 2 етапи:

Перший етап: рекомендацію для зарахування за кошти фізичних та / або юридичних осіб буде надано не пізніше 10 серпня, а до 12 серпня Ви маєте підтвердити в особистому електронному кабінеті вибір місця навчання та подати оригінали документів особисто або з допомогою накладання кваліфікованого електронного підпису.

Наказ про зарахування на місця за кошти фізичних та / або юридичних осіб буде оприлюднений не пізніше 13 серпня.

Другий етап: рекомендацію для зарахування за кошти фізичних та / або юридичних осіб буде надано не пізніше 13 серпня, а до 15 серпня Ви маєте підтвердити в особистому електронному кабінеті вибір місця навчання та подати оригінали документів особисто або з допомогою накладання кваліфікованого електронного підпису.

Наказ про зарахування на місця за кошти фізичних та / або юридичних осіб буде оприлюднений не пізніше 16 серпня.

https://t.me/ICFabit

#ТПЗА #Вступ2024

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X