Виступ генерального директора Schneider Electric

Студенти на викладачі кафедри ТПЗА із задоволенням скорисатлися нагодою дистанційно долучитися до гостей Інноваційного саміті у, який відбувся 3-4 квітня 2024 року, у м. Париж з метою прослухати виступ генерального директора провідної французької корпорації Schneider Electric Пітера Хервека.

Виступ пана Хервека на такому престижному заході свідчить про важливість інновацій в енергетичній галузі та їх вплив на глобальний розвиток. Компанія, яка відома своєю експертизою в сфері електротехніки та автоматизації, поділилася стратегічними поглядами на майбутнє енергетичного сектора.

Другий висновок полягає в тому, що інновації у сфері енергетики та автоматизації визнаються як ключовий фактор для досягнення глобальних цілей стосовно сталого розвитку, зменшення викидів та забезпечення енергетичної ефективності. Промова Пітера Хервека спрямована на підкреслення важливості впровадження новітніх технологій та рішень у цій галузі.

Третій висновок полягає в тому, що Паризький саміт є форумом для обміну ідеями та найкращими практиками в сфері інновацій. Участь компанії Schneider Electric у заході свідчить про її активну роль у глобальній спільноті інноваторів, які працюють над вирішенням викликів сучасного світу.

X